Se referanser

Solceller og montasjesystem tilpasset ditt behov og Norske forhold! 

Har du spørsmål til våre tjenester?

Kontakt oss!

Kontakt ossViktig sjekkliste

Vi leverer i hovedsak spesialløsninger for integrerte solcelleanlegg, og jobber tett opp mot arkitekter. Ønsker du deg et unikt og stilrent tak som også produserer strøm?
Da er vi her for å levere dette i topp kvalitet.

Et smart valg for fremtiden
Investering i solcellepaneler er ikke bare positivt for lommeboka, det er også framtiden. Sol er en stabil energikilde som vil være sentral i framtidens fornybare energiforsyning. Hvis anlegget er av god kvalitet, kan det også øke verdien på eiendommen din.

Vi er opptatt av at du skal få et anlegg som ikke bare gir reduserte strømutgifter på kort sikt, men som også holder lenge og som gjør at du kan tjene inn investeringen de neste årene.

Det krever kompetanse og tilpasning til lokale forhold.
Rosa Energi leverer:

● Solcelleanlegg tilpasset lokalt klima slik at de gir varig effekt på din energiforsyning og økonomi
● Rask service og én kontakt for alle typer henvendelser
● Estetisk pene solceller på taket – enten det er nedfelte løsninger, ulike fargevalg eller mot takstein og båndtekking.
● Løsninger til bolig og industri. Vi samarbeider ofte med arkitekter og entreprenører for å få den beste løsningen for hvert enkelt anlegg.
● Solcellepanel til skråtak og flate tak

Vi kan også ta oss av nødvendig sjekk av kapasitet i strømnett, eventuelle tillatelser, søknader eller annet som kan ta mye tid å sjekke på egen hånd.

Kontakt oss for en prat om hvordan du kan få et optimalt solcelleanlegg på ditt tak.

Ønsker du å kutte strømutgiftene dine?
Mange ønsker å sikre seg mot ustabile og ofte skyhøye strømpriser. Det kan være veldig gunstig å investere i solenergi – særlig siden kostnaden ved å etablere et solcelleanlegg kan tjenes inn på få år.

Men lønnsomheten for deg avhenger av om du kjøper solceller som er av god kvalitet og som tåler norske forhold. Når etterspørselen øker, kommer det naturlig nok mange nye aktører inn i markedet.

Dessverre er det mange aktører i markedet nå som ikke har nødvendig kompetanse eller servicenettverk til å levere den kvaliteten du bør forvente.

For de fleste er dette en stor investering, og det er derfor veldig viktig å velge produkter og tjenester som gir forventet avkastning de neste årene.