Bli kjent med oss i Rosa Gruppen

Vi vil alle ha god kvalitet til riktig pris når vi bestiller blikk eller solceller til husene våre. Da Elisabeth Heien var lærling for å bli blikkenslager, reagerte hun på unødvendig høye priser og for dårlig kundeservice i bransjen. Dette ga henne en motivasjon for å starte på egen hånd. I 2017 startet hun opp, fast bestemt på å tilby en skikkelig god kundeopplevelse til fornuftige priser.

Den rosa fargen stammer fra at Elisabeth ikke fikk lov til å kjøre rosa bil da hun var ansatt. Blikkenslager Elisabeth Heien har nå blitt til RosaBlikk, som er en del av RosaGruppen – men er fremdeles en bedrift som går sine egne veier for å gi markedet bedre produkter. I dag har bedriften 7 ansatte, deriblant Elisabeths tidligere læremestre.
Vi er en godkjent opplæringsbedrift og den ferskeste blikkenslagersvennen bestod sin svenneprøve i juli 2022. Rosagruppen leverer blikkenslagertjenester og solcelleanlegg for norske forhold.

Vi har bred og allsidig erfaring innen blikk, og vi strekker oss langt for å levere skikkelig godt, enten du er proffkunde eller privatperson. Med vårt store nettverk av samarbeidspartnere og fagfolk hjelper vi deg med å lage en leveranse fra A til Å, slik at det blir enkelt for deg.

iTunes svindelforsøk

iTunes - Svindelforsøk
Rosa Gruppen opplever at kunder og ansatte mottar forespørsel fra eier Elisabeth Heien om kjøp av iTunes gavekort.
Dette er et svindel forsøk og må ikke besvares.

Les mer på Apple sine nettsider: Les mer