Bli kjent med oss i Rosa Gruppen

Vi vil alle ha god kvalitet til riktig pris når vi bestiller blikk eller solceller til husene våre. Da Elisabeth Heien var lærling for å bli blikkenslager, reagerte hun på unødvendig høye priser og for dårlig kundeservice i bransjen. Dette ga henne en motivasjon for å starte på egen hånd. I 2017 startet hun opp, fast bestemt på å tilby en skikkelig god kundeopplevelse til fornuftige priser.

Den rosa fargen stammer fra at Elisabeth ikke fikk lov til å kjøre rosa bil da hun var ansatt. Blikkenslager Elisabeth Heien har nå blitt til RosaBlikk, som er en del av RosaGruppen – men er fremdeles en bedrift som går sine egne veier for å gi markedet bedre produkter. I dag har bedriften 10 ansatte! 


Vi er en godkjent opplæringsbedrift og den ferskeste blikkenslagersvennen bestod sin svenneprøve i juli 2022. Rosagruppen leverer blikkenslagertjenester og solcelleanlegg for norske forhold.

Vi har bred og allsidig erfaring innen blikk, og vi strekker oss langt for å levere skikkelig godt, enten du er proffkunde eller privatperson. Med vårt store nettverk av samarbeidspartnere og fagfolk hjelper vi deg med å lage en leveranse fra A til Å, slik at det blir enkelt for deg.